水域
TeamSpeak
Server offline

返回   水域 > 水域討論區 > SPS 玩家
使用者名稱
密碼

主題工具 顯示模式
舊 2007-08-10, 09:50 PM   #1
rayemail
???????

註冊日期: Mar 2002
您的住址: 沙田
好耐冇影個缸

好耐冇影個缸喇, 最近又漏水,又壞造流器......好黑呀...
你地個缸又點呀? sps 點呀?

舊 2007-08-11, 12:18 AM   #2
Dick
??????

Dick 的頭像

註冊日期: Sep 2004
您的住址: Hong Kong
我缸都冇sps 師兄咁多不如送D frag 仔俾我試水
引我走上另一條不龜路啦
Dick 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-12, 01:34 PM   #3
alienwalker
??????

註冊日期: Jun 2005
您的住址: HK, singapore
你又好啦!!...缸咁靚,又清又多角..又勁器材
似海底feel...
alienwalker 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-12, 08:21 PM   #4
rayemail
???????

Dick 哥, 我個d frag 有 brown flat worm , 你唔怕既我cut d 比你, 睇下引唔引到你走上另一條不龜路
舊 2007-08-12, 08:37 PM   #5
rayemail
???????

alienwalker > 我個d角有brown flat worm 講器材又邊度夠你..由其係你有好多DIY 同aquatronica 玩,快d比我上你到參觀下實物:fit:
舊 2007-08-12, 10:43 PM   #6
Dick
??????

Dick 的頭像

您的住址: Hong Kong
引用:
作者: rayemail
Dick 哥, 我個d frag 有 brown flat worm , 你唔怕既我cut d 比你, 睇下引唔引到你走上另一條不龜路

先多謝師兄,但我真係唔敢試sps,最怕係養佢唔死到時就出事
Dick 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-13, 02:57 AM   #7
caronf
註冊會員

caronf 的頭像

您的住址: HK
發 ICQ 消息給 caronf
引用:
作者: Dick
先多謝師兄,但我真係唔敢試sps,最怕係養佢唔死到時就出事

養佢唔死就想佢大又想佢的色靚的到時真係出事啦
caronf 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-13, 03:18 PM   #8
alienwalker
??????

註冊日期: Jun 2005
您的住址: HK, singapore
引用:
作者: rayemail
alienwalker > 我個d角有brown flat worm 講器材又邊度夠你..由其係你有好多DIY 同aquatronica 玩,快d比我上你到參觀下實物:fit:

塭d 嗶 嗶蠂,六線龍,豹龍,麒麟..快d 搞惦
如果你想DIY ,我會幫你整...
alienwalker 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-13, 10:54 PM   #9
gary
??????

註冊日期: Feb 2003
您的住址: hong kong
好似差D野咁喎
gary 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-14, 07:13 PM   #10
cody
???????

cody 的頭像

您的住址: 惡人谷
發 ICQ 消息給 cody
因乜事漏水 ???

Current Tanks: 350L SPS ,VHO x 3,T5HO x 6 , DSB
cody 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-14, 07:58 PM   #11
tree
註冊會員

您的住址: 葵涌
引用:
作者: cody
因乜事漏水 ???

我都想知....
tree 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-14, 09:19 PM   #12
Danny
管理員

Danny 的頭像

您的住址: 將軍澳
發 ICQ 消息給 Danny 發 MSN 消息給 Danny 發 Yahoo! 消息給 Danny
引用:
作者: tree
我都想知....

我知
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
不過都係等樓主開估好d
Danny 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-18, 03:02 PM   #13
rayemail
???????

cody : 咪係呢條粉腸囉
舊 2007-08-18, 03:19 PM   #14
cody
???????

cody 的頭像

您的住址: 惡人谷
發 ICQ 消息給 cody
呢條係膠喉,唔你粉陽

Current Tanks: 350L SPS ,VHO x 3,T5HO x 6 , DSB
cody 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2007-08-18, 06:09 PM   #15
Danny
管理員

Danny 的頭像

您的住址: 將軍澳
發 ICQ 消息給 Danny 發 MSN 消息給 Danny 發 Yahoo! 消息給 Danny
引用:
作者: cody
呢條係膠喉,唔你粉陽

仲要係硬左既
Danny 目前離線   回覆時引用這篇文章

主題工具
顯示模式

發表規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附加檔案
不可以編輯您的文章

論壇啟用vB 代碼
論壇啟用表情圖標
論壇啟用[IMG]代碼
論壇啟用HTML代碼
論壇轉頁

所有時間均為 +8. 現在的時間是 07:42 PM.